Enquire NOW
facebooktwitterlinkedinyoutubepinterest
Furnitubes

Payers Park, Folkestone, Kent

Client:
Creative Foundation / Shepway District Council

Architect:
Muf architecture / Art

Contractor: 
Ground Control

Project details:
The Payers Park site in the heart of Folkestone - dilapidated, unused and without any designated purpose for many decades – has been transformed into an exciting amenity space designed to provide a focal point and destination for residents, visitors and shoppers. Features include a graded boardwalk, with complementary seating manufactured by Furnitubes. The seats are located on extended sections of the boardwalk and utilise the same wood plastic composite boards in 3 subtly different shades of grey / black, fixed from the rear to provide a comfortable seating surface. The design is a variation on our Newstead seat, with the addition of a horizontal surface at the top of the backrest which can be used as a rear armrest, a small table are for placing items such as drinks or as a secondary perch platform for use by smaller children in particular.  

Products:
Newstead Seat


Address: 3rd Floor, Meridian House, Royal Hill, Greenwich, London SE10 8RD

Telephone: +44 (0)20 8378 3200

Email: sales@furnitubes.com

© Copyright Furnitubes International Ltd, 2010-2016



Your privacy and our use of cookies

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website. Click here for more information.

[x]